måndag 2 februari 2009

Foto eller inte

det här behöver luftas tycker jag det här skrev jag i Team Topps gäst bok. Tjena Thomas och Peter det finns inga lagar om vad du måste göra med en vildfisk, men man kan ju ha en åsikt i frågan, min är drillar du en stor vildlax i mer än ta som ex mer än 15 min så är chansen marginell att den överlever oavsett om du fotar eller inte, och sitter den så illa att du inte har möjligheter att kroka av den i håven utan måste ta upp den i båten när det är några - grader ute så är det samma sak där, och alla vet ju hur en fisk blir när den hamnar i håven helgalen. och i och med det så skrapar den av sig ett skyddande lager som du har på all fisk.så då dör den ändå tycker allt det där har gått till överdrift sak samma med alla gäddor gäddmete på is vem tror att gäddorna klarar sig då, inte jag i alla fall, jag är helt ärligt en riktig djurvän men är också realist, vi fick 2 st fina vildlaxar igår riktiga fighter skitkul och vist simmar dom iväg men överlever dom chansen är mycket liten dom stressas till döds. men det är min åsikt, hur många vildlaxar har man inte släppt i som inte rört en fena innan måsarna kommer. summan av allt detta blir har du en riktigt grann lax ta ett kort. chansen att den överlever är 1 på 10 skulle jag tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar