söndag 29 november 2009

Kännde mig lite träffad Martin :-)

Jag hoppas verkligen att inte dom bestämande drar några stora och bedårande slutsattser av 1 bra fiskedag, men jag tycker att det va en toppendag och det glädjer mig, för hemskt dåligt har det varit länge nu. men jag har själv haft långdragna diskutioner med länsstyrelsen om kvaliten på smolt, tex Vänern tophy i våras då största delen av öringarna som vägdes in va i hemskt dåligt skick och kondition och det lade jag fram till länstyrelsen i Karlstad och åtgärder skulle vidtas. och att fisket i Grums är bra är inte konstigt för här ligger löjnät så långt ögat når värsta jag sett sen jag börja med trolling, så ett varningens finger finger vill jag lägga, alla är välkommna hit och fiska men vid tät dimma och inte vet vart löjnäten ligger då skall man hålla sig på väldigt djupt vatten för här ligger löjnät på nästan varje grundkant, och att 1 båt går bra i Baggerud skall man nog inte dra förstora slutsattser av. läser man bloggarna så var det nog mer som gick bom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar