tisdag 22 november 2011

Helgens fiske

Huva det tar mig ett par dagar att hämta sig från ett två dagars fiske, men man får ta den smällen för kul hade vi i alla fall trotts dåligt fiske. Ingen godkänd på lördag bara 3 under mått, Tomic 408ii stod för alla 3 huggen den dagen. Söndag började bra en Lax 3.4kg tidigt en Tomic custom målad stod för den fisken och i samma område tog vi en Gädda på 7.4 kg Bomber på 10 meter, sen va det dött hela dagen tills det va dags att plocka upp då hade vi en utlösning på planern men den klev av innan vi han och ta spöt. Nu ser det väl dåligt ut med vindarna resten av veckan så då hinner man hämta nya krafter, men har i alla fall hämtat hem lite nya små beten som skall provas. Sen har jag läst lite om det här med geotaggade bilder kul grej jag kommer att fota mina fiskar i fortsättningen i alla fall, jag delar gärna med mig av mina hott spotts :-),

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att du fortsätter att dela med dej av dina hotspots. Varför ska man inte glädja andra med lite fisk

    SvaraRadera