söndag 13 november 2011

Veckans fiske


Ja jag är fortsatt imponerad av öringarna i Grums vattnet fiskarna runt 55-60 cm är extremt starka, riktigt kul att drilla, och sen är det ju lite kull att se att vild öringen ökar för det är inte så ofta man får, i alla fall inte här ute och jag tycker faktiskt inte att det skiljer så mycket i kondition, nu har vi ju haft turen att köra på lite större fisk under veckan så några godkända fick vi med hem i alla fall. Lax däremot kommer det inte upp så många tror jag fått 2st denna veckan 1 över och en under mått, men så har vi ju extremt bra Öring vatten. Beten under veckan då ja dom mesta vet ju att det är mycket Tomic på våra spön 737,923,531,953.EM.244,315, räcker länge mycket länge ;) men nu har vi ju fått på Bomber med, ja ni har väll sett dom på bloggen ord är överflödiga. Nu hoppas jag att vi möts till helgen på Grums vinter träff
Mattias och jag kör nog en tur på Onsdag. Nu åker jag till stugan några dagar dä ä gött dä.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar