måndag 12 december 2011

Lite nytt i lådan


Nu dök det ner ett paket i post lådan med lite små beten, en del fungerar en del inte, men i den prisbilden så får man inte ha för stora fodringar ;), testas skall dom i alla fall. Fisket igår va nog rätt ok här ute 1 båt hade i alla fall 4 st Öringar med hem vi lyfter på kepsen bra fiskat 2 st över 5kg, om jag förtog rätt så va han på ett ställe som jag fiskade på när jag inte hade plotter men sen dess så har jag inte varit upp där, då kan man ju undra varför ? dä har jag inget svar på:-) jag har nog blivit för fast i alla markeringar på plottern så nu blir det back to basic framöver fan fisken finns ju där ute, riktigt stora Öringar med, bara att försöka hitta reviren och lura den att hugga,
nu längtar jag efter en riktigt stor fet Öring, tycker jag är roligare än Lax.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar