onsdag 7 mars 2012

Dagen man gärna glömmer

Ja fy fn vilken skt dag började fiska med balansen i morse kände fisk men dom eller den kan man säga i efter hand ville inte ta, snabbt beslut bytte till taffs pirken då kom han till baka och stötte mot pirken jävlar den här är stor nu du Jonas åker du ner var första tanken, lirkade lite så jag fick fin rörelse på myskan pang sa det i stickan å jävlar vilket liv det blev for hit och dit detta va ingen Abborre gädda då nä fan alldeles för snabba knyck, tog som det kändes en evighet innan jag fick se va det va det va, jo då en riktigt fin Öring närmare 5 kg måste den ha varit, gissa om pulsen slog, å hur fan skall jag få upp den här nu då efter flera rusningar la den sig på sidan under hålet hvete linan låg runt fisken nu va jag svett, lyckades tillslut få fram så jag såg bakfenan av med vanten ner med näven nöp till runt spolen nu skall du upp nähä då alla vet ju att det går inge vidare att taila en Öring inte denna heller jävlar va den for iväg, jag släppte iväg den en bra bit i hopp om att den skulle trassla lös sig och när jag till slut fick fram den till hålet igen va den fri och mormyskan satt fint i käken men när jag väl fick fram huvudet till hålet och den fick se mig då hann jag inte med ett ryck och iväg och där satt jag med linan i näven, detta var för mig en mycket traumatisk upplevelse och inte nog med detta nä fan jag lyckades med konst stycket att även kroka av en kilos Abborre i kanten på hålet med, detta har nu lett till att Jägermaistern ligger rysligt dåligt till. :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar