lördag 3 mars 2012

Grumsfjorden i går + Abborjakten

Men först vill jag börja med att tacka Jonas för gårdags kvällens middag god mat i glada vänners lag, nu ser vi fram mot årets Vänerlax man kan ju faktiskt redan se att det blir tufft att va på pallen i år. Ja igår va det svårt att hitta huggvillig fisk men hade jag stannat där jag hade fisket på torsdag så hade jag nog haft lite mer med hem, kom dit lite sent men där högg det bra om än mycket smått, men jag vill ändå inte säga att fisken va trög för dom som högg gjorde det ordentligt. Men fan va det blåste kallt fram emot eftermiddagen. nu ser det väl ut att bli en pimpel tur i morgon hade väll tänkt att ta en tur på Vänern men vi har en del riktigt stora isflak som flyter i kring här ute så man vet inte om man kommer ut eller in och minus grader på nätterna -5 här idag gör ju att det nyper till utanför Gruvön rätt fort så va försiktiga ni som skall ut. Jag vill tacka sponsorerna för Vidars Vänerlax 2011
Vidars fiske
Bios 
Wiggler
Tomic 


 Så har en viss Jonas Forsberg varit på Visten och fiskat Abborre och tror ni inte på fn att han petade ner mig från första platsen, i sarens liljor jag tycker att vi drar av 100g gram för redskaps handlare dom har för stor tillgång på material,men jag får väll motvilligt säga grattis till Abborren och pb Jonas, dä va ju jätte kul (nästan i alla fall).
Vikt 1200g
längd 44cm
omkrets 32cm
tagen på vertikal pirk
Sjö Visten.
det kommer mer bilder senare.
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar