onsdag 28 mars 2012

Illa illa illa

Fy faaaan va detta har tagit emot. Ja som alla förstår så blev min premiär en bom tur detta va mer än illa, FY!!! va okvädes ord spott och spe hånande team kamrater, nä fy faaan nu är det upp på hästen igen och så vill inte min kamrat fiska i morgon nä åk du ut och fiska gädda fick jag till svar dä skall blåsa 11 m/s, va fan 11 m/s NV dä är ju nästan bleke attans land krabbor, så nu skall jag våndas till på fredag då, dä va väll gött dä då, vila lite behövde jag vist, fan vet om jag inte tar ekan i möra 4 spön och Yelov börd kan inte gå sämre i alla fall.
puss o kram Mattis
 
Och så till en liten nyhet nu går Team Wiggler bort. nytt Team namn blir Team Särimner. nej nu blir det inga mer företags namn för min del, så önskar ni va med på våran blogg så håll koll för jag vet inte hur det går att byta men det märks snart.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar