söndag 1 juli 2012

Grattis

Till Jonas och Team Offshore/Garmin för segern i Ekenäs träffen och ett grattis till alla dom andra pristagarna Och ett tack till Team Dilén som förvarade vår klubbs färger samt Kils då förstås ;-). Själv har det varit idel Abborr fiske i Östra Silen, jag är skapligt nöjd hitintills tror mig ha hittat en del !! av nyckeln till sjön i alla fall, nu fattas det bara 1.5kg fisken och tro mig jag skall göra mitt bästa för att leta upp den och att det finns abborre på över 2kg i sjön råder det inga tvivel om, men vi börjar med ett mål på 1,5 först så får vi se vart vi hamnar, denna veckan har jag kört med Trigger jigg och det har fungerat riktigt bra, fiskat en del med löja med det är kul men dom största fiskarna har faktiskt tagit Jiggen.Och sist men inte minst grattis till Micke som fiskade med Mattias igår och fick en riktigt fin Abborre.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar