onsdag 17 juli 2013

En $#!@%&^€£ trollingdag :(

Ja denna dagen va ingen höjdare. Jag vaknade i morse lite överladdad och gav mig iväg från Sillerud till Grums och när båten va laddad och klar bar det iväg ut på Vänern. Väl ute så i med pulkor och beten men f..n va båtar kors och tvärs och fantastiskt många har f..n ingen aning om någonting av höger och vänster och sjövett! Nej sa Mattias,härifrån måste vi fort som f..n! 3 min efter kommer det en båt i 30 knop rätt över styrbord pulka rycker med sig alla beten, kröker masten, knäcker 2 spön, lyckas med konsstycket att svänga upp bakom oss och ta med sig andra sidan med! äh jag blev galen, skrek det ena okvädesordet efter det andra. efter den salvan är jag tveksam att jag kommer till himlen, men efter att vi hade åkt runt en halv timma och plockat upp pulkor och annat bråte efter oss fick vi ta med farbrorn till bryggan i Grums och jag fick stränga order av Mattias att inte prata med han men till saken hör att båten hans kokade på vägen in så en annan trevligare trollare som kom strax bakom oss fick boxera han iland så då kan man ju tycka att en del straffar han där uppe omedelbart nä så blev det ju då inte eftersom vi kände oss manade att fixa båten hans innan vi skildes åt. Nu kan man ju tycka att man skal gå och sura för detta men vad hjälper det farbrorn va ångerfull och gör säkerligen rätt för sig i slutändan och efter en captain morgan med mycket is och lite cola så är jag numera lugn och harmonisk ;-).


Skickat från Samsung Galaxy Note

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar