onsdag 3 december 2014

Dagen fiske blev ingen solskens historia

Nä fy fan vilken dag, en liten häftig rörelse på en gammal sliten kropp strax efter kl 10 resulterade i ett stycket låst knä gick inte att få lös hur jag än bar mig åt, så det va bara att sitta så still som det går i en båt tills dagen va färdig fiskad, och fisket för oss va till råga på allt värdelöst 2 beten borta förmodade gäddor en stycket avskakad gädda (Anders) och en loppa (Anders), vi packade ihop när solen gick ner och in till bryggan och tack vare mkt hjälpsamma kamrater så tog jag mig ur båten och in till akuten och efter en dos morfin och lokalbedövning och ett uträttat ben så blev jag hemskickad med ett par kryckor så nu får vi se om det blir fiske på lördag igen, just nu känner jag mig tveksam.
Men vi hade i alla fall fint väder :-(
vill tacka Jörgen Söderlund Mattias och Anders för för den ovärderliga hjälpen i dag.


Skickat från min Samsung Mobil

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar